Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Prenájom kancelárskych priestorov Hraničná 18 Bratislava Ružinov

Interné ID: 0033
Ulica: Hraničná
Mestská časť: Prievoz
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Kancelárie
Iné:
5 753 €/mesiac
Čistý nájom: 9,05€ / m2 + dph + služby a energie: 4,37€ / m2 + dph

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária RENAMI Vám ponúka exkluzívne kancelárske priestory na prenájom v lokalite Bratislava – Prievoz.

 Areál BRS sa nachádza v Bratislave, miestna časť Ružinov, na Hraničnej ulici č.18. Uzatvorený komplex 7 administratívnych budov sa nachádza v tesnej blízkosti Prístavného mosta a Bajkalskej ulice, a má veľmi dobré prepojenie na dopravný systém mesta - počnúc obchvatom a diaľnicou D1, cestami E575 a E75 v smere západ, východ, sever, a v neposlednom rade komunikácia E575 v smere na Komárno.  
 

 Areál je plný zelene, a je zabezpečený 24-hodinovou strážnou službou, kamerovým systémom, elektronickým dochádzkovým systémom. Areál má vlastnú jedáleň. Pre návštevníkov je určené parkovisko pred vstupom do Areálu. Nájomníkom poskytujeme parkovacie miesta vnúti komplexu.
 

 Na prenájom sú administratívne priestory kategórie B. Kancelárie sú plne klimatizované, s kazetovými stropmi, sadrokartónovými priečkami (možnosť dispozičného riešenia priestoru v zmysle potrieb zákazníka), majú štruktúrovanú kabeláž a optické siete. V ponuke sú priestory aj s kuchynkou a sociálnym zariadením.

K dispozícii sú rôzne veľkosti administratívnych priestorov, prevažne kancelárii a v obmedzenom množstve sú v ponuke aj otvorené kancelárske priestory (open office). V areáli poskytujeme v malej miere aj skladové priestory. Minimálna jednotlivá plocha na prenájom je cca 18 m2.

Cena sa skladá z nájomného a poplatku za služby a energie, ktorý zahŕňa: dodávku el. energie, tepla, vody, upratovanie spoločných priestorov, odvoz odpadu, strážnu službu, parkovanie v objekte, zabezpečenie prevádzky technologických častí objektu, a správa objektu.

Spoločnosť BRS, a.s., Hraničná 18, 821 04 Bratislava, podniká v oblasti prenájmu a správy nebytových priestorov od roku 1997. V Bratislave ponúka spolu 15 000 m2 kancelárskych priestorov a 11 500m2 skladových priestorov. Spoločnosť zo svojho portfólia služieb ponúka kúpu a predaj nehnuteľností, a realizáciu dopravných a inžinierskych stavby.

· Kancelársky priestor v AB6 / 1.poschodie, miestnosti 2.01-2.30, s rozlohou 428,71 m2

Kancelárske priestory sa nachádzajú na 1.poschodí administratívnej budovy AB6, pričom ponúkaná plocha tvorí celé západné krídlo budovy, čiže samostatný celok s vlastným vstupom. Celková rozloha samostatného bloku predstavuje 423,93 m2.

Kancelárske priestory tvorí t.č. 15 samostatných kancelárii tiahnucich sa pozdĺžne od stredovej chodby. Kancelárie majú východnú a západnú orientáciu. Päť z uvedených kancelárii je možné predeliť ešte na dve menšie, a tak dosiahnuť maximálny počet kancelárii 20. Súčasťou priestoru sú 3 kuchynky, 2 x dámske, 2 x pánske toalety a 1 unisex toalety.

Kancelárie sú klimatizované, každá miestnosť je s vlastnou reguláciou teploty (chladu). Ponúkaný priestor má ústredné kúrenie tiež s reguláciou výhrevu, pripravenú štruktúrovanú kabeláž. Na oknách sú interiérové žalúzie, podlahu tvorí v kanceláriách koberec, na chodbe je to dlažba. V budove je na výber z internetových poskytovateľov: SWAN a Telecom.

K uvedenému priestoru je hneď vedľa budovy vyhradených 10 parkovacích státí. Na základe zadania vieme klientovi poskytnúť v Areáli ďalších 10 parkovacích státí, ktoré je možné v prípade záujmu dlhodobo prenajať. Krátkodobé státie neposkytujeme.

Služby spojené s prenájmom:

 dodávka el. energie v primeranom rozsahu,

 dodávka tepla, chladenia,

 dodávka vody + stočné, odvod dažďových vôd,

 strážna služba,

 upratovanie spoločných priestorov,

 odvoz domového odpadu,

 zabezpečenie prevádzky technologických častí objektu,

 správa objektu,

 prevádzka návštevníckeho parkoviska.

 

Služby nezahrnuté v nájomnom:

internetové pripojenie – nakonfigurujete si internetové pripojenie podľa vlastných požiadaviek u niektorého z vybraných poskytovateľov vo Vašej budove,

telefonické spojenie – v Areáli poskytujeme priame pripojenie na klapkový systém, alebo si môžete naviazať telefonické spojenie na svojho poskytovateľa internetu v balíku

upratovanie – zabezpečíme Vám upratanie spoločných priestorov po Vaše prvé zamknuté dvere. Za nimi buď využite našu upratovaciu službu, alebo inú, ktorej Vy dôverujete.

Parkovanie – návštevy/hostia nájomníka:

Pre klientov našich nájomníkov prevádzkujeme bezplatné návštevnícke parkovisko, ktoré sa nachádza priamo pred Areálom BRS. Návštevník si po prechode cez kontrolovaný prejazd môže bezproblémovo zaparkovať svoje auto a prejsť si cez vstup – budovu vrátnice do Areálu, priamo za Vami.

Parkovanie - nájomníci:

Areál BRS ponúka svojim nájomníkom vyše 300 parkovacích miest priamo v administratívnom areáli. Parkovacie miesta sú platené a vyhradené priamo zákazníkovi označením s názvom jeho spoločnosti. Státia sú v rámci areálu pričlenené k jednotlivých budovám tak, aby zákazník parkoval čo najbližšie k svojej budove. Parkovanie ako aj samotný vjazd do Areálu sú monitorované bezpečnostnou službou.

V prípade potreby vieme zákazníkom ponúknuť v areáli aj uzatvorené garáže s rozlohou 15m2.

Ďalšie možnosti parkovania predstavujú mestské bezplatné státia v okolí areálu na priľahlých uliciach Hraničná a Mlynské nivy

Parkovanie v Areáli BRS: 50,00 € / státie / mesačne + DPH.

Rokovacie miestnosti:

Ak organizujete školenie, workshop, konferenciu, máte pohovory s kandidátmi na otvorenú pracovnú pozíciu, alebo obchodné rokovanie s väčším počtom osôb, ako sa Vám pohodlne zmestí do vybranej kancelárie, obráťte sa na nás, a vyberte si jednu z rokovacích miestností, ktoré sú k dispozícii v Areáli BRS Hraničná 18.

Skladovanie:

Zameranie Areálu BRS na Hraničnej 18 je hlavne na poskytovanie kancelárskych priestorov ale pre našich klientov máme k dispozícii aj priestory pre archiváciu a drobné skladovanie.

V prípade, ak by ste mali záujem o sklady väčšieho rozsahu, dávame Vám do pozornosti našu divíziu na ulici Stará Vajnorská 17, kde máme vytvorené podmienky pre skladovanie a logistiku.

Oslovte nás s požiadavkou a my Vám pripravíme ponuku šitú na mieru.

PLATOBNÉ PODMIENKY:

 Zmluva sa uzatvára na dobu neurčitú.

 Kaucia vo výške 2-mesačného nájomného, splatná do 5 dní od podpisu zmluvy.

 Fakturácia nájomného – mesačne, vopred.

Čistý nájom: 9,05€ / m2 + dph + služby a energie: 4,37€ / m2 + dph = 5753,29€ / Mes. bez DPH 


V prípade záujmu o obhliadku nás neváhajte kontaktovať.

Kontakt:
RENAMI s.r.o.
Patrik Gróf
tel.: +421 915 737 389  e-mail: patrik.grof@renami.sk

Marek Murko

tel.: +421 907 787 808  e-mail: marek.murko@renami.sk


ŠTANDARD KTORÝ ZÍSKATE ZDARMA :
PORADENSKÝ SERVIS:
- komplexné hypotekárne poradenstvo spojené s poskytnutím HÚ (výber najvhodnejšieho bankového
produktu s najvýhodnejšími podmienkami pre Vás, spolupracujeme so všetkými bankami) 

OCHRANA FINANČNÝCH PROSTRIEDKOV:
- poradenstvo pri ochrane finančných prostriedkov (hotovosť, HÚ, vinkulácia, notárska úschova atď) 

PRÁVNY SERVIS:
- právne poradenstvo, preveríme právny stav a ťarchy, 
- vypracovanie rezervačných zmlúv, zmlúv o budúcej kúpe, vypracovanie Kúpnych zmlúv, nájomných
zmlúv, zmlúv o krátkodobom nájme, vypracovanie Dodatkov k zmluvám, Plnomocenstiev, vypracovanie
Protokolu o odovzdaní bytu do vlastníctva

Zaplatíme za Vás:
- správne katastrálne poplatky v sume 66 € za návrh na vklad vlast. práva do katastra nehnuteľností,

- hradíme podpisy na kúpnych zmluvách, hradíme poplatok za vyzdvihnutie LV použiteľného na právne
účely. 

Spoločnosť RENAMI s.r.o. je OVERENÝM ČLENOM Realitnej únie.
COPYRIGHT RENAMI s.r.o. – Fotografie, videá, obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej
kancelárie Renami s.r.o..

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
428 m2
Úžitková plocha:
428 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
15
Energetický certifikát:
B
Klimatizácia:
centrálna
Káblová televízia:
áno
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
áno
Voda:
verejný vodovod
Zariadenie:
nezariadený
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Vykurovanie:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Patrik Gróf

Patrik Gróf

maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Deutsch
  • Українська
  • rusr

Moje meno je Patrik Gróf. Obchodu a práci s ľudmi sa venujem od roku 2009. Za toto obdobie som zozbieral veľké množstvo cenných skúsenosti. V profesii finančného sprostredkovateľa sa neustále je čo učiť,  od skladania povinných skúšok pod dohľadom NBS, cez osobitné finančné vzdelávanie, rôzne obchodnícke kurzy so zameraním na kvalitu poskytovania správne nastavených a dôsledne vysvetlených produktov a navrhovaných riešení. Na základe spätnej väzby spokojných klientov, vznikla myšlienka a dopyt po rozšírení našich služieb, a to o realitnú činnosť. Nakoľko vždy úzko súvisí téma bývania práve s finančnou otázkou, bolo na mieste a zároveň výzvou poskytnúť klientovi všetko pod jednou strechou. S odstupom času hodnotím toto rozhodnutie ako jedno z najlepších, nielen pre klientov ale v neposlednom rade pre seba a firmu Renami. Veľkú radosť mi deň čo deň prináša pocit, že niekomu pomáhame zlepšovať kvalitu bývania, že každý predaj má svoj príbeh, svoj život, každý je jedinečný a vždy nás čaká niečo nové, na každom prípade sa zdokonaľujeme, snažíme sa byť lepší ako včera. 

Radi Vám poradíme

PODOBNÉ
nehnuteľnosti