Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj 2 izb. bytu s loggiou 8,38m2 v novostavbe Nuppu - Juniperus na Hraničnej ul. Bratislava - Ružinov

Interné ID: 11784490
Ulica: Hraničná
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:
216 999 €

Popis nehnuteľnosti

Predstavujeme Vám na predaj 2 izbový byt s priestrannou loggiou v novostavbe vo výbornej lokalite Ružinov s vynikajúcou občianskou vybavenosťou na Hraničnej ulici v Ružinove - develop. projekt od YIT - NUPPU JUNIPERUS (9 etapa) v Bratislave.


POPIS, DISPOZÍCIA A STAV BYTU:

celková výmera podlahovej plochy bytu je 51,27 m2 s pivničnou kobkou o výmere 2,15 m2 bez plochy lodžie o výmere 8,38 m2, ktorý sa nachádza na 2. poschodí (3. NP)  z celkových 6 poschodí novopostaveného bytového domu od uznávaného developera YIT.

Interiér je vyhotovený v štandarde a to v rozsahu laminátových podláh, interiérových dverí, predprípravy svietidiel a klimatizačnej jednotky, kompletná kúpeľňa, obklady, dlažby a kvalitná sanita. Vymaľovaný na bielo, po zariadení je pripravený k nasťahovaniu pre prvého majiteľa. Po dohode s možnosťou zabezpečenia ostatného nábytku, ako šatníkový systém, obývačková zostava atď. Štandard vyhotovený kvalitnými materiálmi a nadčasovým zariadením. 

Byt je príjemný a svetlý, orientovaný na západ, kuchyňa je spojená s obývacou miestnosťou.

Vstup do bytu je cez bezpečnostné a protipožiarne vchodové dvere zn. Sherlock do vstupnej predsiene, v ktorej sa nachádza vpravo šatníková časť. Vľavo sa vchádza do kúpeľne s toaletou. Z predsiene je vstup do hlavnej časti bytu a to obývacia izba s budúcou kuchyňou a s východom na loggiu, vľavo dvere do spálne, kde sa za dverami nachádza miesto pre vstavaný rolldor šatník, ako ďalší odkladací priestor.

Priestor kuchyne je v tejto chvíli s predpripravenou elektroinštaláciou a to vrátane silnoprúdových rozvodov pod omietkou, vývody pre stropné a nástenné svietidlá, spínače a zásuvky bielej farby, samostatná prípojná krabica pre elektrickú varnú platňu ( 400V)   

Kúpeľňa je vybavená vaňou, umývadlom zn. Laufen Pro, odpady a prívod vody pre práčku,  modernou závesnou toaletou zn. Laufen Pro, tiež elektr. odvetrávaním a rebrinovým radiátorom. Celkový moderný vzhľad dopĺňa nadčasový obklad a keramická dlažba zn. Rako extra v jemných farebných odtieňoch. Použité sú taktiež kvalitné batérie zn. Grohe Eurosmart.

V celom byte je použitá 8 mm. Laminátové parkety s dreveným vzorom zn. Egger Pro allround classic a to v chodbe, kuchyni, obývacej izbe a spálni, na loggii je použitá vonkajšia povrchová úprava formou liateho betónu s UV odolným protišmykovým náterom.

Kúrenie je ústredné prostredníctvom radiátorov s meračmi a odpočtom na diaľku, predpríprava na klimatizačnú jednotku v hlavnej obývacej časti s kuchyňou.

Dotiahnutý je i optický internet a TV, tiež elektronický vrátnik s audiotelefónom.

Použité plastové okná s izolačným trojsklom.

Balík zabezpečenia je vybavený SMART riešením formou 3 senzorov, ktoré sa starajú o zabezpečenie priestorov (senzor poštovej schránky, senzor vstupných dverí a senzor dverí pivničnej kobky) čím nestratíte prehľad o pohybe.

BalíkoBox pre vyzdvihnutie zásielok zo slovenskej pošty priamo vo vnútrobloku, taktiež služba susedský CarShare, ale aj elektro-nabíjacie stanice pre autá.

DISPOZÍCIA a príslušenstvo bytu

-predsieň, kuchyňa, obývacia miestnosť, kúpeľňa s toaletou, spálňa, pivničná kobka, loggia,

 

BYTOVÝ DOM:

BD bol postavený zo železobetónového konštrukčného systému a kolaudovaný v 2023 roku vrátene zateplenia minerálnou vlnou. Vchod je zabezpečený kamerovým systémom a parkovanie vo dvore okolo bytového domu regulované rampou. Brána so zámkom na čip, vchod s poštovými schránkami, ktorý je udržiavaný a čistý, priateľskí susedia. Moderný výťah je samozrejmosťou spolu so širokými prehľadnými chodbami. Pri výťahu dotykový digitalný infotainment.

Nové sídlisko, rôzne možnosti využitia, rozdelené na tri hlavné zóny, aktívna (detské ihriská a preliezky pre vaše deti, športové ihrisko s bránkami, workout ihriská, bežecká dráha, ale aj spoločenská zóna formou grillovacích zón či susedských klubovní s možnosťou využitia pre rodinné oslavy či stretávanie sa so susedmi, ale aj oddychová zóna vytvorená v rôznych kútoch vnútrobloku.

YIT Slovakia, ako skúsený, spoľahlivý a overený developer.  


LOKALITA:
Byt sa nachádza v okolí zelene, s možnosťou dokúpenia garážového miesta alebo verejným parkovaním v okolí BD. Vyzdvihujeme blízku polohu k občianskej vybavenosti, neďaleko zástavky MHD – Grófska niva, Prístavný most, Hraničná, Stachanovská. MHD linky č. 66, 70, 71, 72, 74, 96, 98, 42, 196, N74, X70. Nočná N74 - konečná - Hlavná stanica. Dobré napojenie na D1 smerom do mesta a von z mesta.

Nachádza sa v blízkosti – Delia a Kraj potraviny, reštaurácia Bizón, Vietnamská reštaurácia Sen Garden s možnosťou vonkajšieho sedenia, kaviarne s terasou, park okolo Csákyho kaštieľa, kadernícky salón, Fitness Maxim, lekáreň, kvetinárstvo, prevádzky s rýchlym občerstvením (McDonald, Izmir 35), bankomaty, či možnosti rôznych voľnočasových aktivít (workout zóny, cyklotrasy, bežecká dráha, ihriská,..) Cyklotrasy siahajúce až k nákupnému centru Eurovea, (Ružinovská Tangenta), do Vlčieho hrdla či k Biskupickej radiále. Šikovné napojenie na obchvat D1.

 

TIP MAKLÉRA:
Táto nehnuteľnosť zaujme vďaka svojej výhodnej polohe v okolí prírody a kompletnej občianskej vybavenosti s pešou a MHD šikovnou dostupnosťou. Vyzdvihujeme aj nové sídlisko s množstvom aktivít, ktoré ponúka. Byt pôsobí útulne a zaujme potenciálom a premyslenými detailmi, vhodný ako bývanie pre pár alebo investične za cieľom prenájmu. Na pešo Kraj či Delia potraviny, reštaurácie či park blízko Csákyho kaštieľa, novopostavený BD  so slušným vchodom a príjemní susedia. Možnosť dokúpenia parkovacieho miesta v podzemnej garáži – cena dohodou pri obhliadke.  

Rozhodne odporúčame vidieť a tešíme sa na záujemcov.

Byt sa predáva v štandarde, ako vidno z fotiek a videa. 

CENA je 216 999 € 

Hypo orient. prepočet : LTV 80% = 173 600€ od 3,99 % p.a. FIX5 splatnosť 30 rokov so splátkou od 828€ / mes. 




Kontakt:

RENAMI s.r.o.

maklér : Patrik Gróf

e-mail: patrik.grof@renami.sk

Tel.: +421 915 737 389


ŠTANDARD KTORÝ ZÍSKATE ZDARMA :

PORADENSKÝ SERVIS:
- komplexné hypotekárne poradenstvo spojené s poskytnutím HÚ (výber najvhodnejšieho bankového produktu s najvýhodnejšími podmienkami pre Vás, spolupracujeme so všetkými bankami)

OCHRANA FINANČNÝCH PROSTRIEDKOV:
- poradenstvo pri ochrane finančných prostriedkov (hotovosť, HÚ, vinkulácia, notárska úschova atď)

PRÁVNY SERVIS:
- právne poradenstvo, preveríme právny stav a ťarchy,
- vypracovanie rezervačných zmlúv, zmlúv o budúcej kúpe, vypracovanie Kúpnych zmlúv, nájomných zmlúv, zmlúv o krátkodobom nájme, vypracovanie Dodatkov k zmluvám, Plnomocenstiev, vypracovanie Protokolu o odovzdaní bytu do vlastníctva



Zaplatíme za Vás:

- správne katastrálne poplatky v sume 66 € za návrh na vklad vlast. práva do katastra nehnuteľností,
- hradíme podpisy na kúpnych zmluvách, hradíme poplatok za vyzdvihnutie LV použiteľného na právne účely.

Spoločnosť RENAMI s.r.o. je OVERENÝM ČLENOM Realitnej únie.

COPYRIGHT RENAMI s.r.o. – Fotografie, video, obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Renami s.r.o..

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
51 m2
Poschodie:
3
Loggia plocha:
8,38 m2
Loggia:
áno
Počet podlaží:
6
Počet izieb:
2
Plocha balkóna:
8.38 m2
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Energetický certifikát:
A
El. napätie:
230/400V
Voda:
verejný vodovod
Zariadenie:
nezariadený
Inžinierske siete:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
Zmiešané
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
spoločné
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
2 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Patrik Gróf

Patrik Gróf

maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Deutsch
  • Українська
  • rusr

Moje meno je Patrik Gróf. Obchodu a práci s ľudmi sa venujem od roku 2009. Za toto obdobie som zozbieral veľké množstvo cenných skúsenosti. V profesii finančného sprostredkovateľa sa neustále je čo učiť,  od skladania povinných skúšok pod dohľadom NBS, cez osobitné finančné vzdelávanie, rôzne obchodnícke kurzy so zameraním na kvalitu poskytovania správne nastavených a dôsledne vysvetlených produktov a navrhovaných riešení. Na základe spätnej väzby spokojných klientov, vznikla myšlienka a dopyt po rozšírení našich služieb, a to o realitnú činnosť. Nakoľko vždy úzko súvisí téma bývania práve s finančnou otázkou, bolo na mieste a zároveň výzvou poskytnúť klientovi všetko pod jednou strechou. S odstupom času hodnotím toto rozhodnutie ako jedno z najlepších, nielen pre klientov ale v neposlednom rade pre seba a firmu Renami. Veľkú radosť mi deň čo deň prináša pocit, že niekomu pomáhame zlepšovať kvalitu bývania, že každý predaj má svoj príbeh, svoj život, každý je jedinečný a vždy nás čaká niečo nové, na každom prípade sa zdokonaľujeme, snažíme sa byť lepší ako včera. 

Radi Vám poradíme

PODOBNÉ
nehnuteľnosti